viernes, 20 de febrero de 2009

IRREGULARITATS DEL EX-ALCALDE DE VILADECANS

La Sindicatura de Comptes ha detectat greus irregularitats en la gestió de l'empresa de titularitat pública Sistema d´Emergències Mèdiques, SA (SEM), propietat del Servei Català de la Salut, durant l'exercici del 2006, segons l'informe de fiscalització remès al Parlament. El president i conseller delegat de l'empresa és Jaume Monfort, exalcalde de Viladecans, que firma les al·legacions presentades davant de la Sindicatura sobre aquest assumpte. 


La investigació assenyala incompliments de la normativa de contractació pública, desviacions pressupostàries en l'execució de les obres, incompliment de les obligacions tributàries i retribucions per hores extres irregulars, entre altres anomalies. Així, per exemple, quatre directius van percebre per guàrdies de direcció un total de 63.886,43 euros, uns altres tres directius van cobrar per hores extres 4.580,60, i un sol directiu en va rebre 11.000 en concepte de consecució dels objectius de gestió.

Tampoc no existeix prova que, el 2006, el consell d'administració de l'empresa, aprovés formalment un pressupost inicial, entre altres tramitacions que haurien d'haver seguit també el mateix procés. És la primera irregularitat constatada.
   
Les hores extres permeses, a més, es van sobrepassar en 15.656, de les quals disset treballadors concentren el 60,5%. El PP ja ha demanat a la consellera de Salut, Marina Geli, que prengui mesures i depuri responsabilitats.

Això es un senyal per als que ara mateix estàn a carrèc de la nostra ciutat; no juguin amb foc que us acabareu cremant.

No hay comentarios: