miércoles, 28 de octubre de 2009

ALGUNA COSA FA PUDOR TAMBÉ A VILADECANS

Relació amb Viladecans dels noms propis detinguts per Garzon ahir a la operació Santa Coloma

•L'empresari Josep Singla de PROINOSA empresonat avui per en Garzon es molt amic del alcalde i del regidor d'urbanísme!
De fet li han adjudicat un munt d'obres, parc de negocis "viladecans business park", Parc Vilamarina, fa el camp de futbol de la torre roja, la urbanització dels carrers de Viladecans,...
Proinosa ha comprat els terrenys industrials de l'empresa Union Derivant del costat de la Roca a la Ctra 245 on es vol desenvolupar el projecte urbà La Vileta, etc... etc...

• En Macià Alabedra, ha fet negocis a Viladecans? el ex-conseller de la Generalitat convergent, va entrar a les empreses dels empresaris Díaz Varela. Alavedra va presidir Kern Pharma i, en l’actualitat, encara figura com a conseller de Grupo Indukern. Indukern (de la família Díaz Varela) te el 23% de les accions de Golf de Viladecans. El FC Barcelona ha comprat, a golf Viladecans, uns terrenys de prop de 28 hectàrees a Viladecans, que els cedeix al Ajuntament de Viladecans perquè son Xarxa Natura 2000 i estan protegits, a canvi l’ajuntament de Viladecans cedeix al Barça uns terrenys adjacents per fer-hi el Barça Parc. L’ajuntament és propietari del 48 % dels terrenys adjacents que cedeix al Barça, però no és el beneficiari dels drets urbanístics, qui te els drets urbanístics és Golf de Viladecans S.A. (l’ajuntament va expropiar els terrenys per fer el camp de Golf, però qui va pagar les expropiacions va ser l’empresa Golf de Viladecans S.A.) 

Test enviat per la Plataforma Salvem Olivaretes

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Carlitos.... escóndete,,,que te encontrarán... sabemos lo que hiciste el último verano...

Anónimo dijo...

si,si, como investiguen por aquí, más de uno debe estar mirando ya los vuelos a Laos. Menuda panda que tenemos sean del partido que sean y sin escrúpulos, por algo son políticos.

Anónimo dijo...

Alguien sabe a qué se dedica y qué quiere decir VIMED: Vivales i Mamones .....
Vivales
I
Mamones
En
Deuda (para que no hablen???)

Ayuda Please,

Unknown dijo...

Lo que se va sabiendo del proyecto Barça huele mal, y peor cuanto más cosas se sabe, pero ver la apatía que muestran los grupos de la oposición huele todavía peor. A uno le vienen 1000 sospechas. ¿Han puesto el cazo para callar?. ¿Esperan recibir si callan?. ¿Están a la altura de lo que Viladecans necesita?, o solo esperan a venderse por un sillón como ha hecho ICV?.