viernes, 7 de noviembre de 2008

LA CAMPANYA DE CIVISME DE L´AJUNTAMENT

L'Ajuntament de Viladecans ha posat en marxa una campanya de civisme amb l’objectiu d’aconseguir una ciutat més neta i cuidada. (els resultats de la qual em sembla que serán 0 donada la nula efectivitat en aquest aspecte i la falta de sancions de les forçes de l´ordre de la nostra ciutat)
La plataforma Salvem Oliveretes vol col·laborar amb la campanya i proposa un nou cartell, també força impactant, que vol sensibilitzar al alcalde perquè reflexioni sobre la seva felera insensata per urbanitzar i situar la ciutat en 75.000 habitant en els proper anys, tot construint 5.000 habitatges en 10 anys, la meitat dels quals a Oliveretes, destruint el poc territori natural que ens queda.
Esperem que la campanya cívica faci el seu efecte i provoqui un replantejament del futur de Viladecans que han decidit per nosaltres. Aquesta campanya de la plataforma Salvem oliveretes però, ha costat 0,0 euros al contribuent. Quant haurà costat la de l'ajuntament? Em sembla que no tindrem resposta a aquesta pregunta.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Aprendi mucho